Veliköy Çpl Bir Üst Tura Çikti

Veliköy Çpl Bir Üst Tura Çikti

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde eğitim veren Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımı, Marmara Ereğlisi Çok Programlı Lisesi Futbol Takımı’nı yenerek bir üst tura çıktı.
Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımı, Çorlu Grubu’nu ikinci sırada tamamlayan Marmara Ereğlisi Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. Ataklarını sıklaştıran Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi, Emirhan’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Öne geçen Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımı rakibi karşısında ikinci gol mücadelesi vermeye başladı. Marmara Ereğlisi Çok Programlı Anadolu Lisesi beraberlik için yüklendi. Rakibini az adamla yakalayan Veliköy ÇPL Takımı ilk devrenin ilerleyen bölümlerinde penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Hüseyin skoru 2-0 yaptı. Bu golle ilk devre Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımı’nın 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.
İlk devre iki gol bulan Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımı ikinci devrede de Marmara Ereğlisi Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımına karşı üstün oynadı. Rakibinin hatasını değerlendiren Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımı üçüncü golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Numan, sert bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 3-0’a getirdi. Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımı karşısında üç farklı mağlup duruma düşmesine rağmen oyundan kopmayan konuk ekip Marmara Ereğlisi Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımı geliştirdiği organize atakta bir gol bularak umutlandı. Skorun 3-1’e gelmesi ile birlikte tekrar toparlanan Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımı ataklarını sıklaştırdı. Yüklenen rakibi karşısında kanatlardan organize ataklar geliştiren Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımı üçüncü golün sahibi Numan ile bir gol daha bularak skoru 4-1 yaptı.
Rakibini 4-1 mağlup ederek bir üst tura yükselen Veliköy Çok Programlı Anadolu Lisesi Futbol Takımı, bir sonraki maçında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi ile Çorlu Anadolu Lisesi arasında oynanacak karşılaşmanın galibi ile karşı karşıya gelecek. Bu maçtan galibiyetle ayrılacak takım, Tekirdağ Final Grubu’na katılmaya hak kazanacak.