VIP hacı adayları yola çıktı

VIP hacı adayları yola çıktı

Her yıl 5 yıldızlı hac ve umre turları düzenleyen, deluxe hac organizasyonluğu yapan Vizyon Turizm’in hac kafilesi kutsal topraklara gitmek üzere yola çıktı. Hac turu fiyatlarının 13 ile 30 bin avro arasında değiştiği organizasyonda, isteyenler Kabe manzaralı odalarda kalabilecek.

200 kişilik bir kafileyle yola çıktıklarını belirten Vizyon Turizm İcra Kurulu Üyesi Mehmet Ali Menteşe, kafileye delux hizmet verdiklerini ifade etti. Menteşe, “Vizyon Tur olarak bugün inşallah hacca gidiyoruz. Bizi tercih etmelerinin sebebi biz delux kategoride hac yapıyoruz. Yani bu rehberinden otobüsüne, oteline hepsinin en üst kategoride olmasından dolayı delux kategori diyoruz. Arafat çadırına kadar doktoruna oradaki 24 saat nöbetine kadar hepsini hazırlayıp, misafirlerimizin ayağına takılması muhtemelen en küçük taşın bile olmaması için azami dikkat sağlayıp haccımızı yapıyoruz. Dönüşümüz 11 Ekim’de olacak. Fiyatlarımız 13 bin Euro’dan başlıyor. Eğer bir kişi tek kalmak isterse 25 bin Euro’ya kadar çıkabiliyor. Eğer Kabe’yi gören odaları isterlerse 30 bin Euro civarında olabiliyor” dedi.

Kafileye eşlik eden Dr. Mehmet Çubuk ise hac kafilesi için bütün önlemleri aldıklarını ifade ederek, “İnşallah hac farizamızı yerine getireceğiz. İki yönlü bir sevabımız olacak. Hem hekimlik yönüyle hem de İslami yönüyle. Orada sağlık tedbirleri yönünden dikkatli olacağız. Dezenfektanlar, steril maskeler onlar daha önce kafileye dağıtıldı. Orada da herhangi bir rahatsızlık durumunda kafileyle beraber dolaşacağız” diye konuştu.

Hac organizasyonu için eşiyle birlikte yaklaşık 100 bin lira ücret ödediklerini söyleyen Süleyman Karabay ise, “Yaş kemale erdi. Bu bizim için çok güzel bir şans. Allah müsaade etti. Yakaladık bir fırsat gidiyoruz. Allah haccımızı kabul etisin. Orada 13 gün kalacağız. İki kişi 100 bin liraya yakın ücret ödedik” şeklinde konuştu.

Bu arada ünlü oyuncu Murat Yıldırım da hacca giden arkadaşlarını uğurlamak için Atatürk Havalimanı’na geldi.