Volkan Konak'ın sahne aldığı bara saldırının arkasından haraç çıktı!

Volkan Konak'ın sahne aldığı bara saldırının arkasından haraç çıktı!

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen İsmail Çakıroğlu emniyette verdiği ifadede “mekân sahibi ile aramızda sorun vardı, onun için yaptık” dedikleri öğrenilirken, olaya müdahale sırasında Seyfi Dinç’i ayağından vurarak yaralayan koruma görevlisi  Metin Yurtseven’de Çakıroğlu, ile birlikte adliyeye sevk edildi.

Tedavisi devam eden Dinç’in ilerleyen saatlerde adliyeye sevk edilmesinin beklendiği soruşturmada olayın plancısı olan ve yanına aldığı arkadaşı Seyfi Dinç ile olayı gerçekleştirdiği belirlenen İsmail Çakıroğlu’nun olaydan 1-2 saat önce mekân sahibi olan amcasını telefonla arayıp tehdit ettiği de ileri sürüldü.

POMBALI TÜFEKLE GELDİ

Ataşehir’de  Andromeda Rezidansın içinde bulunan Shot Bar'da sahne alan ve 50. yaş gününü kutlayan Volkan Konak, sahnede şarkı söylerken, barın kapısına özel aracıyla yanaşan İsmail Çakıroğlu yanındaki Seyfi Dinç ile araçtan inip yanına aldığı pompalı tüfekle bara girmeye çalıştı. Güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle karşılaşınca yanında bulunan tüfekle bir el bara doğru ateş eden İsmail Çakıroğlu, bu sefer güvenlik görevlilerinin sert müdahalesiyle karşılaşınca barın sahibi olan amcası Nazif Çakıroğlu'na hitaben "Vatan haini Volkan Konak'ı niye sahneye çıkardınız" diyerek bağırdı.

AYAĞINDAN VURULDU

Çakıroğlu’na müdahele sırasında tüfeği alan Seyfi Dinç’inde bir el ateş ettiği olay sırasında  tüfenkten çıkan mermiler barın tavanına isabet etti. Olaya müdahale eden güvenlik görevlileri tarafından İsmail Çakıroğlu etkisiz hale getirilirken, kaçmaya çalışan Seyfi Dinç ise barın 100-150 metre ilerisinde bulunan bir diş hastanesinin önünde koruma görevlisi Metin Yurtseven tarafından ayağından vurularak yakalanmıştı.

Ruhsatsız silah bulundurma ve kasten yaralamadan çok sayıda sabıkası bulunan İsmail Çakıroğlu ile olaya müdahale eden koruma görevlisi Metin Yurtseven’in adliyedeki işlemleri devam ediyor. Seyfi Dinç'in ise ilerleyen saatlerde mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor.