Volkan Trabzonsporluları çok kızdıracak!

Volkan Trabzonsporluları çok kızdıracak!
Fenerbahçeli futbolcular Volkan Demirel, Alper Potuk ve Diego Antalya’da yapılan imza törenine katıldı.

Törende gazetecilerin sorularını yanıtlayan Volkan Demirel, Trabzonspor maçı dolayısıyla bir endişe taşımadıklarını vurguladı. Cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek olan başarılı file bekçisi, “Son 3-4 sezondur Trabzonspor deplasmanında galip geliyoruz. İnşallah bu maçta da güzel bir galibiyet alıp yolumuza devam edeceğiz. Trabzon deplasmanına gideceğiz diye hiçbir endişem yok” dedi.

DİEGO: “HAZIR DURUMDAYIM”

Fenerbahçe’nin bu sene kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Diego da “Taraftarlar ile birarada olmak her zaman için çok güzel. Biz onlara elimizden geldiğince yakınlık göstermeye çalışıyoruz. Bu organizasyonun bir parçası olmaktan çok mutluyum. Umuyorum ki bugün güzel bir imza töreni olur” diye konuştu.

Diego, maçlarda oynamak için hazır durumda olduğunu, kendini iyi hissettiğini ve İsmail Kartal görev verdiği zaman elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.

“ÇOK ÖZEL BİR ORTAM OLACAĞINI BİLİYORUM”

Diego Trabzonspor deplasmanında yapacakları maç için ise”Çok özel bir ortam olacağını biliyorum daha önce duydum ama bizim için önemli olan futbol ve sahada kazanacağımız 3 puan. Biz 3 puan için elimizden gelen bütün mücadeleyi bütün savaşı sahada vereceğiz ve 3 puanla döneceğiz” şeklinde konuştu.

Oynadığı ilk maçta neler hissettiği de sorulan Diego “Oynadığım ilk maçımda atmosferden çok etkilendim. Türkiye’de ise her şeye alıştım. Arkadaşlarım ve kulüp yöneticileri her konuda yardım ediyorlar. Adaptasyon sürecimi çok kısa sürdü. Her şeye alışmış vaziyetteyim” cevabını verdi.

POTUK: “3 PUANI ALMAK İSTİYORUZ”

İmza töreninde yer alan bir diğer sarı lacivertli oyuncu Alper Potuk ise “Zorlu bir Trabzon deplasmanına gideceğiz. Bu maç için en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtıp, 3 puanı alıp evimize dönmek istiyoruz” diye konuştu.
Potuk düzenlenen imza töreni için ise “Çok yoğun bir taraftar topluluğu var. Bizi de çok mutlu etti. Biz de onlar için buralara kadar geldik. Elimizden geldiğinde mutlu etmeye çalışıcaz” ifadelerini kullandı.