Webo: “kamerun Milli Takımını Bıraktım”

Webo: “kamerun Milli Takımını Bıraktım”

Fenerbahçe’nin Kamerunlu futbolcusu Pierre Webo, Kamerun Milli Takımı’nı bıraktığını söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Kardemir Karabükspor’u 3-2 mağlup ettikleri maçtan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fenerbahçeli futbolcu Webo, milli takım kariyerini sonlandırdığını belirtti.
Tecrübeli futbolcu artık sadece Fenerbahçe’ye odaklanmak istediğini dile getirerek, "Kamerun Milli Takımı’nı bıraktım. Şu andan itibaren sadece Fenerbahçe’nin futbolcusuyum. Artık milli takımda forma giymeyeceğim” dedi.
“TOPLA OYNAMAYI SEVEN BİR RAKİBİMİZ VARDI”
Kardemir Karabükspor maçıyla ilgili olarak Webo, lige çok iyi başladıklarını, çok kaliteli bir ekibe karşı oynadıklarını vurgulayarak, "Maça çok iyi başladık. Topla oynamayı seven bir rakibimiz vardı. Önemli olan 3 puandı ve bunu başardık. Çok mutluyuz. Hücum oyuncuları olarak geçen yıl olduğu gibi gol atmaya devam ediyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor" diye konuştu.
Yeni transfer Diego Ribas’ın çok kaliteli bir oyuncu olduğunu da değinen Webo, Brezilyalı futbolcunun galibiyetle başlamasının kendisine moral verdiğini söyledi.
“SONUÇTA SADECE 11 OYUNCU OYNUYOR”
Webo genelde takımda yedek kalsa da, yerine oynayan arkadaşlarının en iyisini yaptıklarını söyleyerek, "Her zaman sahada olmak isterim ama şu anda yedekte kalıyorum. Ama benim yerime oynayan arkadaşlarım da en iyi performansını gösteriyor. Çalışmalarıma devam ediyorum. Sonuçta, sadece 11 oyuncu oynuyor. Hocamızın kararına son derece saygı duyuyorum. Arkadaşlarımın sahadaki performansından da memnunum. Hep birlikte Fenerbahçe’ye fazlasını verebilmek için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.