WhatsApp ücretli hale mi geliyor?

WhatsApp ücretli hale mi geliyor?

Ancak bugün gündeme düşen bir iddia deyim yerindeyse bomba etkisi yarattı. Buna göre Meta şirketinin sahibi olan ünlü iş insanı Mark Zuckerberg, çalışanlarına bir mail gönderdi. Bu mailde gündemine WhatsApp ve Messenger gibi uygulamaları alan Zuckerberg, bahsi geçen uygulamalardan daha fazla gelir elde edilebileceği konusuna değindi.

Peki ama WhatsApp gerçekten de ücretli hale gelecek mi? Eğer WhatsApp paralı hale gelirse aylık ücreti ne kadar olacak? Bu soruların henüz kesin bir yanıtı maalesef ki yok. Ancak eğer iddialar gerçeğe dönüşürse WhatsApp için aylık 1 dolarlık bir ücretin belirlenebileceği ifade ediliyor. Messenger için ise herhangi bir ücretli kullanım fikri şimdilik yok. Bu uygulama için daha çok reklam içeriklerinin arttırılması gündemde. Ayrıca eğer WhatsApp paralı hale gelmezse yine bu uygulama için de reklam faaliyetlerinin zenginleştirilmesi gündeme gelebilir.

İddialar arasında Marck Zuckerberg’in Metaverse evrenine daha fazla para harcamak istemediği yönünde. Sürekli olarak bu evrene yatırım yapan ancak bir türlü karşılığını alamayan ünlü iş insanı, artık bu konuda biraz daha tutumlu davranabilir. Peki siz eğer WhatsApp paralı olursa yine de kullanmaya devam eder misiniz? Görüş ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. Haydi o zaman yorumlarda buluşalım.