Yan bakma kavgası can aldı!

Yan bakma kavgası can aldı!

Olay, saat 23.30 sıralarında Çeltek Mahallesi'ndeki Karaman Kalesi'nin dış surları yanında meydana geldi. Beytullah Yanık (18) ve aynı yaştaki arkadaşı Rıdvan Ersin Y., yolda yürürken Cengiz Ali Y. (19), kuzeni Murat Y. (18) ve arkadaşı Uğur Ç. (18) ile karşılaştı. İddiaya göre iki grup birbirlerini yan bakmakla suçlayınca tartışma çıktı. Tartışmanın bir süre sonra kavgaya dönüşmesi üzerine şahıslar birbirini muşta ve bıçaklarla yaraladı.

Beytullah Yanık, Rıdvan Ersin Y., Cengiz Ali Y., Murat Y. ve Uğur Ç., aldıkları bıçak darbeleri sonucu vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar, çevredekilerin ihbarı üzerine kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Boynundan yaralanan Beytullah Yanık, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı. Durumları ağır olan Uğur Ç. ve Cengiz Ali Y. Konya'ya sevk edildi.

Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Olay yeri inceleme ekibi kavganı başladığı ve devam ettiği yerlerde delil ve parmak izi çalışması yaptı. Kavganın başladığı yerde bulunan alkol şişeleri ise dikkat çekti.