Yaralı eşinin elini biran olsun bırakmadı

Yaralı eşinin elini biran olsun bırakmadı

Bodrum İlçesi'nde otomobille çarpışan motosikletten asfalt zemine savrulan Tortum çifti hafif yaralandı.

Şoke olan 42 yaşındaki Fadime Ataç Tortum, ambulansı beklerken eşi 49 yaşındaki Sait Tortum'un elini biran olsun bırakmadı.

Sait Tortum da, "Ne olur elimi bırakma" diyen eşini, "Dayan karıcım ambulans geliyor, çağırdılar" sözüyle sakinleştirmeye çalıştı.

Turgutreis Mahallesi'nden ilçe merkezine giden 49 yaşındaki Sait Tortum yönetimindeki 80 DN 463 plakalı motosiklet ile karşı yönden gelen iki çocuk annesi 36 yaşındaki Ayşe Kırıkoğlu'nun kullandığı 48 BC 199 plakalı otomobil, virajda çarpıştı. Otomobilin sağ arka kapısına çarpıp devrilen motosikletten asfalt zemine savrulan her ikisi de kasksız Sait Tortum ile eşi Fadime Ataç Tortum, kazada yaralandı.

Yerde boylu boyunca uzanan karı-koca, çağrılan ambulansı beklemeye başladı. Bu sırada şoke olan Fadime Ataç Tortum, biran olsun eşinin elini bırakmadı. Sait Tortum, "Ne olur elimi bırakma" diyen eşini, "Dayan karıcım ambulans geliyor, çağırdılar" sözüyle sakinleştirmeye çalıştı. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri yaralı çifti ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Çiftin, hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir yakının düğününe giden otomobil sürücüsü Kırıkoğlu, "Viraja geldiğimde soldaki yola girmek için önce sinyal verdim sonra korna çaldım. Ancak karşı yönden hızla gelen motosiklet ile yolun tam ortasında bana sağ arka kapımdan çarptı. Başka bir şey hatırlamıyorum" dedi.