YAŞLI ADAM, ÇARESİZCE EVİNİN YANIŞINI SEYRETTİ

YAŞLI ADAM, ÇARESİZCE EVİNİN YANIŞINI SEYRETTİ

Beyoğlu’nda elektrik kontağından çıkan yangında evi yanan yaşlı adam, çaresizce evinin yanışını seyretti. Alevlerin gökyüzüne kadar yükseldiği yangın, itfaiye erleri tarafından kısa sürede söndürüldü.
Yangın, saat 22.30 sıralarında Beyoğlu İstiklal Mahallesi İmam Bahçesi Sokak’ta bulunan tek katlı müstakil ahşap bir binada meydana geldi. İddiaya göre, ev sahibini Çetin Celalsoy evdeyken, bir anda elektrik kontağının kısa devre yapması sonucu pano yanmaya başladı. Panodaki yangın artarak evin diğer bölümlerine sıçradı. Sıçrayan kıvılcımlar büyüyerek aleve dönüştü ve evin her yerini sardı. Yangının büyümesi üzerine ev sahibi Celalsoy can havliyle kendini dışarıya attı. Ardından durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Beyoğlu ve Şişli itfaiyesine bağlı ekipler, hızlı bir şekilde yanan eve müdahale etmeye başladı. Yaklaşık yarım saatlik bir çalışma sonucu yangın itfaiye erleri tarafından kontrol altına alındı.
YAŞLI ADAM ÇARESİZCE EVİNİN YANIŞINI İZLEDİ
Öte yandan yanan evi söndürme çalışmaları sürerken, ev sahibi Celalsoy, kaldırıma oturak çaresiz bir şekilde evinin yanışını seyretti. Zaman zaman oturduğu yerden kalkan Celalsoy, itfaiye erlerinin yanına giderek bir şeyler söyledi. Kaldırıma geri dönen Celalsoy’un üzüldüğü görüldü.
“SADECE BATTANİYE Mİ KURTARABİLDİM, HER ŞEYİM YANDI”
İtfaiye ekipleri söndürme çalışmalarını sürdürdüğü sırada ahşap olan evin bazı parçaları da devrildi. Bir süre sonra evin 4 bir yanından müdahale etmeye başlayan ekipler yangını tamamen söndürdü.
Ev sahibi Çetin Celalsoy, “Ben camiden eve gelmiştim. Elektrik kabloları koptu.Ben içeriye girdim, montumu çıkartıyordum. Bir şeyler yanmaya başladı. Battaniye mi kurtarabildim, başka da bir şeyi mi kurtaramadım. Her şeyim yandı. İçeri de kimse yok” dedi.
Polis ekipleri, yangınla ilgili soruşturma başlattı.