Yaza girerken fit vücut hatları hayal değil!

Yaza girerken fit vücut hatları hayal değil!

Prof. Dr. Mesut ÖZCAN LAZER LIPOSUCTION operasyonunun problem görülen bölgedeki yağ stokunun lazerle eriyik hale getirilip özel bir vakumlavücuttan dışarı çıkarılması ve bu sayede hatlarındüzgünleşmesini sağlamak olduğunun altını çiziyor. Prof Dr. Mesut ÖZCAN "Bu uygulamada hedef, hastamızın kilo kaybetmesini sağlamak değildir. Bölgesel yağlanma ve cilt gevşekliği tedavisinde etkin olan LAZER LIPOSUCTION ile karın, basen, bel gibi
bölgelerin yanı sıra yüz bölgesi, çene altı, kol-bacak içleri, diz içi, ayak bileği ve basen bölgesindeki yağlardan ve erkeklerde ciddi dert olan jinekomastiden lokal yada genel anestezi ile tek seansta, kanama olmadan ve sosyal hayatı fazla etkilemeden kurtulmak mümkündür." dedi.

LAZER LIPOSUCTION'ın diyet ve egzersize alternatif görülebilecek bir zayıflama yöntemi olmadığını belirten ÖZCAN; "kişi bu operasyon sonrası yaşam alışkanlıklarını sağlıklı beslenme ve spora dayalı planlamalı. LAZER LIPOSUCTION sonrası yağ hücrelerinin sayısında azalma görülür ve bu hücrelerin kendini tekrar yenilemesi söz konusu değildir. Hasta kilosunu muhafaza ettiği takdirde sonuç kalıcıdır. Ancak aşırı kilo alıp verildiği takdirde; kalan hücreler yağ depolamaya devam ederek hacimlerini arttırdıkları için eksilen hücrelerin hacimsel olarak yerini alırlar." diye ekledi.