Yeni Diyarbakırspor Aş’den Silvan Belediyesine Ziyaret

Yeni Diyarbakırspor Aş’den Silvan Belediyesine Ziyaret

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor AŞ yöneticileri, kent yöneticileriyle bütünleşme projesi kapsamında Silvan ilçesine gelerek Silvan Belediye eş başkanlarını ziyaret etti.
Silvan Belediyesi Eş Başkanı Melikşah Teke’nin, makam odasında gerçekleşen ziyarete Yeni Diyarbakırspor AŞ Futbol Yatırımları Başkanı İhsan Yapıcı, Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, Teknik Direktör Fethi Çokkeser, Basın Sözcüsü Safet Azbay ve futbolcular katıldı. Yeni Diyarbakırspor AŞ Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, "Bölge halkıyla bütünleşerek halkın takımı imajını güçlendirmek istiyoruz. Bu vesileyle ilçelerdeki sporseverlerle buluşmak için haftanın belli günlerindeki idmanları ilçelerde yapma kararı aldık. İlk buluşmamız tabi ki, Silvan oldu. Sizleri ziyaret ettik, akşam saatlerinde de Silvan Belediyespor ile bir hazırlık maçı yapacağız" dedi.
Ziyaret sonunda Yeni Diyarbakırspor AŞ yöneticileri tarafından Belediye Eşbaşkanı Yüksel Bodakçı ile Melikşah Teke’ye isimlerinin yazılı olduğu 21 numaralı formalar hediye edildi.