Yıldırım'da kriz merkezi

Yıldırım'da kriz merkezi
Yıldırım’da son günlerde etkili olan şiddetli lodosun neden olduğu zararı tespit etmek için harekete geçen Başkan İsmail Hakkı Edebali, İlçe Kriz Merkezi sayesinde oluşan hasarın tespit edileceğini söyledi. Başkan Edebali, “İlçemizde etkili olan lodos birçok bölgede özel ve kamuya ait binalar ile araçların zarar görmesine sebebiyet verdi. Hemşehrilerimiz kriz merkezimize zararlarını bildirebilirler.Aynı zamanda konuyla ilgili 363 34 34 numaralı İlçe Kriz Merkezi hattını ve 444 16 02 numaralı Yıldırım Belediyesi Çağrı Merkezi’ni arayıp bilgi alabilirler” diye konuştu.
Yıldırım’ın ideal şehir olması için vatandaşların talebine kayıtsız kalmadıklarını belirten Edebali, “Şehrimizi yaşanabilir bir hale getirmek için sıkıntıları göz ardı edemeyiz. Bütün faaliyetlerimiz Yıldırımlıların rahat yaşayabilmesi için kesintisiz olarak sürdürülüyor” dedi.

Edebali, belediyenin bütün birimlerinin vatandaşlarla el ele vererek sıkıntıları gidereceğini sözlerine ekledi.

Zarar tespiti yaptırmak isteyen Yıldırımlıların Şükraniye Mahallesi Kurtuluş Caddesi İlçe Müftülüğü yanında bulunan İlçe Kriz Merkezi’ne başvurması gerekiyor.