Yoğun bakımda nişan...

Yoğun bakımda nişan...

Başkent'te 6 yıldır kanser ile mücadele eden 50 yaşındaki Ufuk Köse yoğun bakıma kaldırılınca kızı Merve Köse daha önce planlanan nişanını yoğun bakımda yapma kararı aldı. Köse'nin tedavi gördüğü Özel Liv Hospital Ankara'nın yoğun bakım servisinde gerçekleşen törene, Köse'nin yakınlarının yanı sıra hastane personeli de katıldı.

Merve Köse ve Bahadır Bostan çiftinin kurdelesini anne Ufuk Köse, alkışlar eşliğinde kesti. Anne Köse'nin zaman zaman gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Aile üyelerinin de katıldığı nişan töreninde konuşan anne Ufuk Köse, "Şu an çok mutluyum. Evlatlarımın ikisi de çok mutlular yüzükleri parmaklarında. Onların mutluluğu benim için çok önemli. İyi olsunlar, inşallah bende çok iyi olurum. Hep birlikte sağlıklı sıhhatli bir ömür geçiririz." dedi. Kızı Merve Köse ise "Annemin yanında bu nişanın olması, onunda görmesi ve hep beraber bu mutluluğu paylaşmış olmaktan da çok mutluyum" dedi. Nişan töreninde Baba Erdoğan Köse, ise "Gerçekten özel bir an. Keşke bu özel anı daha sağlıklı ortamlarda sevdiklerimizle geniş katılımlı olarak kutlayabilseydik. Ama kaderimizde burada kutlamak varmış. Hastamız da olsa yaşıyoruz. Evlatlarımız bizim için çok önemli. İnşallah sağlık dolu sevgi ve saygıya dayalı bir birliktelik ömür yaşarlar" şeklinde konuştu. Kurdelenin kesilmesinin ardından Merve Köse'nin nişanlısı Bahadır Bostan "Ufuk teyzeyle bunu burada yapabilmek bizim için çok önemliydi. Her türlü duyguyu bir arada yaşıyoruz " diyerek duygularını ifade etti.

TANIDIĞIM EN GAYRETLİ HASTA

Köse'nin doktoru Doç. Dr. Gökhan Erdem ise "Ufuk hanım benim şimdiye kadar tanıdığım en gayretli hastalardan biri. Önce annesine baktı sonra babasına baktı kendisi hastayken. Hala da çabalıyor mücadele ediyor bunların sonucunu da görecek. Güçlü bir insan ailesi de çok iyi destek oluyor. Her şey onunla güzel." dedi.