Yol Yarışlarının Ödülleri Verildi

Yol Yarışlarının Ödülleri Verildi

Gaziantep’te 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen yol koşusunun ödülleri sahiplerini buldu.
Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen yarış Gaziantep Lisesi önünde başlayarak Demokrasi Meydanı’nda son bulurken, yarışmada dereceye giren sporculara ödülleri ise Zafer Bayramı kutlamalarında verildi.
1993-94-95 doğumlu erkek ve kızlar, 1996-97-98 doğumlu erkek ve kızlar olmak üzere iki kategoride yapılan yarışlarda amacın gençleri atletizme yöneltmek olduğu ifade edildi. Yapılan yol yarışlarının sonunda ise dereceye giren sporcular şöyle oluştu; erkeklerde Metin Tekin birinci, İrfan Doğan ikinci, Mustafa Yıldırım üçüncü olurken kızlarda ise Emine Yılmaz birinci, Safiye Yaren Öztürk ikinci, Hatice Nur Mert üçüncü oldu. Dereceye giren sporcular ödüllerini Vali Erdal Ata, Garnizon Komutanı Cemalettin Doğan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in elinden aldılar.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran öncelikli olarak sporcularını tebrik ederek şu ifadeleri kullandı: “30 Ağustos Zafer koşusundaki amacımız gençlerimizi atletizme çekmektir. Ayrıca Zafer Bayramını en iyi biçimde kutlayarak sporun alt yapısını oluşturmaktır. Tabi organize ettiğimiz bu yarışmaların sonunda dereceye giren sporcularımıza ödüller vererek gençlerimizi spora teşviki daha iyileşmiş hale getiriyoruz. Gençlerimizin spora bağlanarak zararlı alışkanlıklardan korunmalarını sağlamak ise tek hedefimiz. İnşallah hedefimize en kısa sürede ulaşmaya çalışacağız. Bu vesileyle yapılan yol yarışlarında dereceye giren sporcularımızı tebrik ederken, 30 Ağustos Zafer Bayramını ise en içten dileklerimle kutluyorum.”