Yunusemre Belediyesi'nde 60 Günde 300 Nikah

Yunusemre Belediyesi'nde 60 Günde 300 Nikah

Manisa’nın Büyükşehir olmasının ardından kurulan Yunusemre Belediyesinde ilk resmi nikahın kıyıldığı 4 Haziran'dan bu yana 60 günde 300 çiftin nikahının kıyıldığı öğrenildi.
Yunusemre Belediyesi'nin kurulmasının ardından 4 Haziran'da hizmete giren nikah memurluğu birimi evlenmek isteyen çiftlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Şuana kadar 300 nikah kıyan nikah memurluğu birimi müracaatlarla birlikte 65 nikah daha kıymaya hazırlanıyor. Çiftlerin nikahını Yunusemre Belediyesi'nde evlendirme memuru Meral Tuna ve Ayşe Dönder kıyıyor.
NİKAH SALONU YAPILACAK
Yunusemre Belediyesi nikah salonu yapmak için hazırlıklara başladı. Belediye içerisine düşünülen nikah salonuyla evlenmek isteyen çiftlere daha iyi bir hizmet verilmesi amaçlanıyor. Nikah solonu yapılana kadar belediye içerinde nikahı kıyılan çiftlerden sadece 69 TL nikah cüzdan ücreti alınıyor. Nikah memurluğu birimi yapılan açıklamada ayrıca, mülkiyeti özel şahıslara ait nikah salonlarının ücreti hafta içi 247 TL ve hafta sonu salon ücretinin ise 401 TL olduğu bildirildi.