Zabıtatadan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Zabıtatadan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Zabıta teşkilatının 188. yıldönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürü İsmet Biratlı ve beraberindeki zabıta görevlileri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.
Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürü İsmet Biratlı, günün anısına Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a bir buket çiçek takdim etti.
Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, zabıta teşkilatının 188. yıldönümünü kutlayarak, “Biz inanıyoruz ki Battalgazi’deki halkın rahat ve huzurlu yaşaması için, esnaftan rahat alışveriş yapması için, ticaretin rahat yapılabilmesi için üzerinize düşen en güzel görevi rahatça yapacağınıza inanıyoruz. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Kuruluş yıldönümü münasebeti ile hepinizin ailenizle mutlu ve huzurlu olmanızı diliyorum. İnşallah Battalgazi’miz yaşam itibari ile huzurlu, çağdaş, modern anlamda bir kent hüviyetine kavuşacak, sizlerde bunda paydaş olacaksınız. Sizleri tebrik ediyorum” diye konuştu.
Öte yandan, Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürü İsmet Biratlı ve beraberindeki zabıta görevlileri, Başkan Gürkan’ı ziyaretinin ardından esnaf ziyaretinde bulunarak, esnaflara karanfil hediye etti.