Zafer Plaza AVM yılbaşı süslemeleri ile keyifli anlar!

Zafer Plaza AVM  yılbaşı süslemeleri ile keyifli anlar!

Her yeni dönemde özel bir temayla süslenen Zafer Plaza, bu yıl da görülmeye değer bir atmosfer oluşturdu. Gold rengi yıldızların hakim olduğu yılbaşı süslemelerinin yanı sıra aralarda bulunan kar kürelerinin yer aldığı yılbaşı süslemeleri şu aralar meraklı ve ilgili bakışların odağında yer alıyor.  
Özellikle bu panoramada hatıra fotoğrafları çekenlerin ve sosyal medya ağlarında paylaşanların sayısı ise bir hayli fazla…
AVM’nin her noktasında yılbaşı coşkusunu yaşatan detayları görmek mümkün. Parapet süslemeleri, gold rengi yıldızlar, kar küreleriyle birbirini tamamlarken Kahve Dünyasının ortasında yer alan 6 m. Yükseklikteki süslü yılbaşı ağacı Zafer Plaza içinde son derece şık bir görünüm oluşturarak yine çok beğenilen bir görüntüye kavuştu.

Bu arada Yılbaşı süslemeleri kadar Zafer Plaza’da “Alışverişin Zaferi BMW” kampanyası da heyecanlı bir bekleyişe neden oluyor. Zafer Plaza mağazalarından yapılacak 75 TL’lik alışverişe BMW 318İ kazanma fırsatı sağlayacak. Ayrıca kampanya döneminde Tam Puan Kartını kullanan ziyaretçiler üç şanstan yararlanabiliyorlar. Tam Puan Kart sahipleri hem BMW 318İ kazanma şansına, hem aynı gün içinde toplam 75 TL. lik alışverişleri ile onlarca markanın hediye çeklerinden birini anında kazandıkları “Şansınız Dönüyor” hediye çarkına katılma hakkına, hem de kartlarında biriken puanlarıyla kampanya kayıt noktalarında bulunan kiosklardan hediye ürün seçme hakkına sahip olabilecekler.

Yeni yılın klasik ve vazgeçilmez olan renkleri kırmızı, yeşil, gold ve gümüş rengini Zafer Plaza AVM'de yer alan markalar da, vitrinlerinde ve mağazalarında tasarladıkları görsel düzenlemelerle  canlı bir biçimde kullanmayı da ihmal etmediler. Zafer Plaza’nın 120 seçkin mağazasında yılbaşı avantajları ise alışverişleri daha da keyifli hale getiriyor. Zafer Plaza’da yeni yıl tüm markaları özel yılbaşı dekorları, kampanyalar ve yıllardır artarak çoğalan  ziyaretçileriyle coşkuyla karşılanıyor.
Kazandıran fırsatlarla ve eğlenceli sürprizlerle yeni yıla hazırız. Hepinizi yeni yıl coşkusunu yaşamaya bekliyoruz…