‘zenginler Kulübü’ Sanal Dolandırıcılığa Karşı

‘zenginler Kulübü’ Sanal Dolandırıcılığa Karşı

Sosyal medyada artan İddaa bahisi dolandırıcılığını önlemek ve yasal olarak insanların kazançlarını arttırmak amacıyla kurulan ‘Zenginler Kulübü’ başta Türkiye olmak Azerbeycan, Rusya, İngiltere, Belçika gibi birçok ülkede kısa zamanda ismini duyurmaya başardı.
Muğlalı üç arkadaş Güliz Baş, Hürriyet Atan ve Mustafa Özkan tarafından kurulan site, yaptığı başarılı tahminlerle kısa sürede 10 bin üyeye ulaştı. Kurucularından Şirket Müdürü bayan girişimci Güliz Baş, Zenginler Kulübü insanların kaybetmesini en aza indirmek, sanal ortamda artan dolandırıcılığın boy gösterdiği, inanılmaz derecede rantın döndüğü bu sektörde kişilerin haksız kazanç sağlamasını engellemek adına kurulmuş bir site olduğunu söyledi.
YARDIM KURULUŞLARINA BAĞIŞ YAPMAYAN ÜYE OLAMAZ
Baş; “Üç arkadaş bir araya gelerek Facebook’ta bir grup açtık. İlk hafta oynayanların kaybını yüzde 2’ye indirdik. Yaptığımız analizlerin başarı oranı yüzde 89 olunca binlerce kişi bize katılmak için başvurdu. Daha sonra bizde yönetim olarak almış olduğumuz karar ile şirketleşerek www.zkulubu.com internet sitesini oluşturduk. Grubumuza katılmak isteyenleri yardım kuruluşlarına istedikleri miktarda bağış yapmak kaydıyla makbuzlarını bize göndererek grubumuza dahil ediyoruz.
SOMA’YA YARDIM
Zenginler Kulübü siteye üye olmak için yapılan bağışlardan Soma faciasında şehit düşen aileler için de yardım topladı. Güliz baş, “Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasının ardından yardım kampanyası başlattık. Önemli bir oranda bağış toplandı. Bu tür afetlerde de bağışlarımız bundan sonra da devam edecek” dedi.