Zihinsel Engellilerin "lig Tv" Coşkusu

Zihinsel Engellilerin "lig Tv" Coşkusu

Aile ve Sosyal Politikalar Adana İl Müdürü Abdullah Yılmaz, Karaisalı Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde kalan çocuklara verdiği sözü kısa sürede yerine getirdi. Yılmaz’ın girişimleri sonucu Digitürk, merkeze bedava Lig TV aboneliği hediye etti.
Kısa süre önce göreve başlayan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Yılmaz, ilçelerde müdürlüğe bağlı birimleri incelemeleri kapsamında Karaisalı Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ne yaptığı ziyaret sırasında burada barınan gençlerin "Müdür amca, biz lig maçlarını izlemek istiyoruz" talebi ile karşılaştı. Bu konuda kendilerine söz veren Yılmaz, hemen Digitürk yetkilileri ile irtibata geçti. Yapılan görüşmeler sonucu Digitürk yetkilileri, zihinsel engelli merkezine ücretsiz Lig TV aboneliğini hediye etti.
Yeni sezon maçlarını rehabilitasyon merkezinde canlı olarak izleyecek olmanın coşkusunu yaşayan gençler ve çocuklar, kendileriyle kahvaltıda buluşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Yılmaz ve Digitürk Bölge Müdürü Yoldaş Üzeyir Peri’ye bol bol teşekkür etti.
LÜKS OTELDEN FARKSIZ
3 Yıl önce hizmete açılan Karaisalı Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde 13 yaş ve üzeri 60 zihinsel engelli barınıyor. 1 Psikolog, 1 hemşire ve 30 personel ile hizmet veren merkezde engelliler, 5’er kişilik müstakil evlerde barınıyor. Doğa ile iç içe, her türlü imkanı barındıran merkezin lüks apart otelleri aratmıyor.