44 Tl’ye Otomobil Sahibi Oldular

44 Tl’ye Otomobil Sahibi Oldular

Çekiliş sonucu 44 TL’ye otomobil sahibi olan şanslı 4 kişi ile diğer talihliler belirlendi. Otomobil talihlileri telefonla aranınca “şaka yapmıyorsunuz değil mi?” diye sordular.
Eski Belediye Binası Yeri’nde, Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik marketlerin ilk çekilişi yapıldı. Noter huzurunda yapılan çekiliş sonucu, 4 adet otomobil ile birlikte onlarca hediye kazanan talihliler belli oldu.
Esenlik marketlerden 44 TL karşılığı verilen kuponların çekiliş programında konuşan Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz, “Güvenmekte haklısınız sloganı ile yola çıkan Esenlik’in bu sloganının içini doldurmaya çalışıyoruz” diyerek, Esenlik marketler olarak Malatya dışında, Kahramanmaraş ve Adıyaman Gölbaşı’nda da şubeleri bulunduğunu hatırlattı. Boyraz, Esenlik şirketi bünyesinde 2 bin civarında kişinin çalıştığını ifade ederek, bölgede en önemli şirketlerden biri olduklarını vurguladı.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen ise, vatandaştan aldığını vatandaşa sunan Esenlik’in hizmetlerinden kısaca söz etti.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Turan, Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Dairesi Başkanı İhsan Gencay ile Yeşilyurt Belediye Başkan yardımcısı Haydar Şahin’in torbadan numara çekmeleri ile otomobil talihlileri belirlendi.
Kernek Mahallesi’nde oturan ev hanımı Fadime Alkan (31), Kışla Caddesi’nde bir iş yerinde çalışan Aysu Yıldırım (22), Zafer Mahallesi’nde oturan Abdullah Pulat (61) ve Konak Mahallesi’nde oturan Abdullah Yiğit (46) otomobil talihlileri oldu. Numarası otomobile isabet eden bir kişinin de aldığı kuponu kutuya atmadığı görüldü.
Otomobil talihlilerin bazıları telefonla aranınca “şaka yapmıyorsunuz değil mi?” diye sordular
173 bin kuponun satıldığı, yaklaşık 34 bin kuponun kutuya atılmayıp 139 bin kuponun katıldığı çekiliş sonunda, Renault Symbol 4 otomobil ile toplam 25 adet hediye kazananlar belli oldu.