Köprüsü'ne giden yollara elektronik uyarı tabelaları konuldu. Karayolları Genel Müdürlüğü, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve FSM Köprüsü'nden kaçak geçiş yapan araçlara 500 lira idari para cezası uygulanacağını bildirdi. bugün 00.00'dan itibaren kaçak geçiş yaptığı kamera sistemlerince tespit edilen araçlara, Otoyol Ana Kontrol Merkezi tarafından Kabahatler Kanunu'na göre tebligat gönderileceği duyuruldu.
Uygulamanın ilk saatlerinde, cezaya rağmen, çok sayıda ağır tonajlı kamyon, otobüs ve tır sürücüsü Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçmeye devam etti.
FSM Köprüsü girişinde de sürücülere, "FSM ve Şehitler Köprüsü Geçme Yasağı Olan Kamyon Kamyonet ve Otobüslere 17 Ekim 2016'dan itibaren 500 TL ceza kesilecektir" uyarısı yapıldı.
92 TL'lik ceza bugünden itibaren 500 TL!
Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçişleri zorunlu olan ağır tonajlı araçların sürücüleri, bugünden itibaren uygulanacağı duyurulan 500 TL para cezasına aldırmayarak araçlarıyla Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçmeye devam etti.
YORUM EKLE
1
Elektrikte 1 fatura cepte! Faturanız 120 liranın...
2
Bursa'da o sendikacılar hakkında flaş gelişme!
3
ABD'den Musul operasyonuyla ilgili ilk açıklama
4
Bursa'da gündüz elektrik ustası, gece ses...
5
Bülent Ortaçgil’i üç bin kişi dinledi!
6
Nişanlısını görebilmek için çarşaf giyen şahıs...
7
Fırat Kalkanı operasyonunda hedefe 20 kilometre...
8
Bursa’da 19 kadın FETÖ'cü adliyeye sevk...
9
Beraber yaşadığı Azeri kadını boğarak öldürdü
10
Kiralık lüks otomobille uyuşturucu sevkiyatı
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
04:11

GÜNEŞ
06:03

ÖĞLE
13:13

İKİNDİ
17:01

AKŞAM
20:02

YATSI
21:40
SIRADAKİ HABER