Abi Kardeş Taekwondoda Aydın’ın Gururu Oldu

Abi Kardeş Taekwondoda Aydın’ın Gururu Oldu

Poomsae Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda Aydın’ı temsil eden Gezgin kardeşler, üç madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı.
Poomsae Türkiye Taekwondo Şampiyonası, Balıkesir’de 19 - 23 Ağustos 2014 tarihleri arasında yapıldı. Şampiyonaya Türkiye genelinde toplam 540 sporcu katıldı. Ege Gezgin ve Denizhan Gezgin kardeşler, turnuvada Aydın’ı temsil etti.
Daha önce de birçok başarılı dereceler elde eden kardeş sporcular, bu şampiyonadan da eli boş dönmedi. Denizhan Gezgin, 15 - 17 Yaş Arası Gençler Ferdi Kategorisi Türkiye 3’üncüsü ve 12 - 17 Yaş Arası Serbest Stil Ferdi Kategorisi Türkiye 2’ncisi; Ege Gezgin ise 18 Yaş Üzeri Serbest Stil Kategorisi Türkiye 3’üncüsü oldu. Başarılı sporcular ve antrenörü Güler Gençtürkoğlu, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret esnasında Güler Gençtürkoğlu’na İl Müdürü Zeynel AKIN’a şampiyona ile ilgili bilgiler vererek, “İl Müdürümüz Zeynel Akın’ın vermiş olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ederim. Amacımız Türk Sporuna hizmet edecek kaliteli sporcular yetiştirmektir. Bu amaç doğrultusunda antrenmanlarımızı hız kesmeden devam ettiriyoruz. Bir dahaki şampiyonada daha başarılı dereceler alacağız ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.
Sporcuları ve antrenörlerini kutlayan İl Müdürü Zeynel Akın da, “Şampiyonaya katılan ve çok iyi derece elde eden sporcularımızı tebrik ediyorum. Katılımın bu kadar yoğun olduğu bir şampiyonadan önemli derecelerle ilimizi temsil etmek bizleri çok gururlandırdı. Başarılarımızın gün geçtikçe artacağı kanaatindeyim. Bu başarılı derecelerden sadece sporcularımızın değil antrenörümüzün de büyük payı vardır. Ümit ediyorum ki bir dahaki şampiyonada daha iyi derecelerle ilimizi temsil edeceğiz. Hedefimiz bu iki kardeşi olimpiyatlara taşımak, inanıyoruz ki hep birlikte çok çalışarak bunu da başaracağız. Bu başarıdan dolayı emeği geçen herkesi tekrar tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.