Adana Demirspor’dan Vali Büyük Ve Başkan Sözlü’ye Ziyaret

Adana Demirspor’dan Vali Büyük Ve Başkan Sözlü’ye Ziyaret

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydoğdu ve yönetim kurulu üyeleri, Kurban Bayramında tesislere gelerek mavi-lacivertli takımın bayramını kutlayıp destek veren Adana Valisi Mustafa Büyük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye iade i ziyarette bulundu.
Kulüp Başkanı Selahattin Aydoğdu, Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, Profesyonel Spor Dalları Sorumlusu Avukat Ertuğrul Doğaner, Altyapı ve Amatör Kulüpler Sorumluları Naci Heybeli, Kazım Bozan, Muhasip Üye Zübeyt Şendur, Yurt Dışı İlişkiler Sorumlusu İmam Gazali Hıradağı, Hukuk İşleri Sorumlusu Avukat Demet Ertem, Sportif Direktör Samet Aybaba, Teknik Direktör Ünal Karaman ve Genel Menajer Emir Şiranlı’yı Adana Valisi Mustafa Büyük makamında kabul etti.
Sporun, bir toplumun birlik ve beraberliğinin sağlanmasında çok önemli bir yeri olduğuna dikkat çeken Adana Valisi Büyük, “Futbol, bir şehrin gelişmesinde büyük rol oynar. Moral ve motivasyon kazandırır. Kentlerimizin prestiji için de ayrı bir önem taşır. Sizlere yürüdüğünüz bu zorlu ve güzel yolda başarılar diliyorum” dedi.
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydoğdu, bayram kutlaması için tesislere gelerek teknik heyet ve futbolculara moral kazandıran Vali Büyük’e teşekkür edip isminin yazılı olduğu 01 numaralı forma hediye etti. Buradaki ziyarette Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi de hazır bulundu.
Başkan Aydoğdu, yönetim kurulu üyeleri, Aybaba, Karaman ve Şiranlı daha sonra Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti.
Aydoğdu, Vali Mustafa Büyük ile birlikte futbolcuların bayramını kutlayarak destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ederek isminin yazılı olduğu 01 numaralı formayı hediye etti.
Başkan Sözlü, her zaman için Adana Demirspor Kulübü’nün yanında ve destekçisi olacaklarını ifade ederek mavi-lacivertli takıma başarılar diledi.