Adana Derbisine Doğru

Adana Derbisine Doğru

PTT 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, A Milli Takım’ın Çek Cumhuriyeti ve Letonya maçları nedeniyle lige verilen ara nedeniyle önümüzdeki hafta oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki antrenman yapan Adanaspor’da Samsunspor maçının son dakikalarında sakatlanan Mehmet Sak çalışmaya katılmadı. Sağlık ekibi tarafından tedavisine başlanan genç oyuncunun durumu henüz netlik kazanmadı. A2 takımla bugün çift kale maç oynayan turuncu-beyazlı takım Pazar günü izin yapacak.
Teknik direktör Levent Eriş futbolcularla kısa bir toplantı yaparak Samsunspor maçını değerlendirdi. Hafif sakatlığı bulunan kaptan Merthan Açıl takımdan ayrı düz koşu yaptı. Kondisyona yönelik antrenman yapan takımda morallerin yüksek olduğu gözlendi.
Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, altyapıdan gelen genç oyuncuların performansından memnun olduğunu söyledi. Zaman geçtikçe başka oyuncularından takımda yer bulacağını belirten Eriş, "Geçen yıl Samican’dan sonra bu sezon Uğur’u, Eyüp Arın ve ekibinin sayesinde takıma kazandırdık. Daha Atakan, İrfan ve Fırat gibi yeteneklerine çok güvendiğim genç oyuncularımız var. Haftalar geçtikçe o arkadaşlarımızı da takımda görmek sürpriz olmaz. İnşallah bu oyuncular turuncu- beyazlı formaya ve Türk futboluna uzun yıllar hizmet ederler" dedi.