Adanalı Ve Aksaraylı Tekstil Firmaları Atso’da Buluştu

Adanalı Ve Aksaraylı Tekstil Firmaları Atso’da Buluştu

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Aksaray Girişimci İş Adamları Derneği (AGİAD) iş birliği ile ADANA-AKSARAY ikili iş görüşmeleri programı düzenlendi.
ATSO konferans salonundaki programda konuşan, AGİAD Başkanı Reha Güven, Aksaray’da yeterli seviyede tekstil imalatçı firmalarının olmadığını dile getirirken, Adana’dan Aksaray’a gelerek bu programın düzenlenmesine katkı sağlayan misafirlere teşekkür etti. Tekstil sektörünün ülke genelinde önemli bir potansiyele sahip olduğunun altını çizen AGİAD Başkanı Reha Güven, ikili görüşmelerin aynı zamanda hem imalatçı hem de perakendeci arasında önemli bir diyalog yolu olduğunun altını çizdi.
Başarmak için çok çalışmanın gerekliliğini savunan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ise, “Aksaray’ın sanayileşme adına son dönemlerde yapmış olduğu çalışmalar Türkiye’de büyük sesler getirmiştir. Tarım ve Hayvancılık Şehri artık Sanayi şehri ile bütünleşmiş hem tarım da hem sanayi de ilimiz büyük ivmeler kazanmıştır. Bugün bölgede yatırım olanaklarının en uygun olduğu ve yatırımcıların bütün isteklerine cevap veren tek şehir Aksaray’dır. Tekstil sektöründe ilimizde yeterince imalatçı bulunmadığından siz değerli Adanalı imalatçılarımızı organize sanayi bölgemizi gezerek ilimize yatırım yapmaya davet ediyorum. Hem firmanızın gelişimine ve büyümesine büyük bir fark katacaksınız hem de uygun yatırım olanağı ile firmanızın ölçeğini artıracaksınız. Aksaray sizin için bulunmaz bir şehirdir. Bu organizasyon nedeniyle ilimizi de gezerek daha ayrıntılı şekilde görebilirsiniz. Ben bu organizasyonun iki ilimize de faydalı olacağı kanaatinde olarak etkinliğin düzenlemesinde emeği geçen bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.