Adilcevaz Belediyesi’nden Stabilize Ve Reglaj Çalişmalari

Adilcevaz Belediyesi’nden Stabilize Ve Reglaj Çalişmalari

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi, mevsim şartları nedeniyle stabilize ve reglaj çalışmalarına hız vererek, birçok mahallede çamurlu olan yollara stabilize malzemesi serdi.
Adilcevaz Belediyesi, mevsim şartları nedeniyle asfalt ve parke çalışmalarına ara verirken, stabilize ve reglaj çalışmalarına devam etti. Çalışmalar kapsamında birçok sokağa stabilize malzemesi serildi.
Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Necati Gürsoy, bilgiler aldı. Belediye Başkanı Necati Gürsoy, mevsim şartları nedeniyle çamurlu olan yollarda stabilize çalışması başlattıklarını ifade ederek, "Vatandaşlarımızın sıkıntılarını gidermek için bu mevsimde bile çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yollarımız baya bozulmuş ve çamur olmuştu. Bu nedenle belediyemizin sürdürdüğü parke taşı çalışmaları, mevsim şartları nedeniyle yerini stabilize ve reglaj çalışmalarına bıraktı. Yağışların başlamasıyla birlikte ve eriyen karlar nedeniyle vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ekiplerimiz toprak ve çamurlu yolların stabilize çalışmalarını başlattı. Birçok mahallede eş zamanlı yapılan çalışmalarla çamurlu yollara stabilize malzeme serimi yapıldı. Belediye olarak biz rutin görevlerimizi ne olursa olsun eksiksiz olarak yerine getiriyoruz. İnşallah havaların ısınmasıyla birlikte ilçemizdeki tüm yollara asfalt ve parke taşı döşemesi yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi.