Bursa’nın kalbi, Zafer Plaza 20 yaşında

Bursa’nın kalbi, Zafer Plaza 20 yaşında


Kurulduğu günden bugüne Bursalılara yepyeni bir alışveriş standardı sunan, Bursa’nın ilk alışveriş ve yaşam merkezi Zafer Plaza, 20.yılını geride bıraktı. Tarihi dokuyla iç içe, farklı mimarisi ve özgün yapısıyla şehrin sembol yapıları arasında yer alan Zafer Plaza, sürpriz etkinleri Bursalılar ile buluşturmaya hazırlanıyor.

20. Yılın Coşkusunu, İlk Günkü Heyecanımızla Bursalılar ile Paylaşıyoruz

Ekim 1999 yılında ziyaretçilerine ilk kez kapılarını açan Zafer Plaza, 20.yılını hazırladığı harika konserler ve etkinliklerle ziyaretçileriyle birlikte kutlayacak. 27 Ekim tarihine kadar devam edecek olan gezici kortej grupları, ünlü isimlerin gerçekleştireceği konserler, çocuklar için düzenlenen atölyeleri, sirk sanatları atölye etkinlikleri ile tüm gün eğlence doruklarda yaşanacak.

Kutlamalar Buray ve Derya Uluğ ile coşkuya dönüşüyor.

Zafer Plaza, 20.yıl kutlamalarına sevilen pop sanatçısı Buray ile başlıyor. 25 Ekim Cuma günü saat 20:30’de üst meydanda gerçekleşecek konser ile eğlence doruklara ulaşacak.

Son dönemin en iyi seslerinden Derya Uluğ ise, 27 Ekim Pazar akşamı saat 19:30’da üst meydanda vereceği muhteşem konser ile Bursalıların karşısında olacak.