Ahmet Kural'ın son aşkı Naz Çekem kimdir / Naz Çekem'in parmağı kırıldı

Ahmet Kural'ın son aşkı Naz Çekem kimdir / Naz Çekem'in parmağı kırıldı

Ünlü televizyoncu Mesut Yar'ın doğumgününde tanışan Ahmet Kural ve sosyetik güzel Naz Çekem'in aşkı magazin gündmeine bomba gibi düştü. Ahmet Kural'ın uzun günler peşinden koştuğu Naz Çekem'e sırılsıklam aşık olduğu magazin gündeminde uzun süre konuşulmuştu. Fırtınalı aşıklar Ahmet Kural ile Naz Çekem büyük kavgaya tutuşmuş. Ünlü oyuncu sinirlerine hakim olamayıp kız arkadaşı Naz Çekem'in elini şiddetli bir şekilde sıkmış. Tartışmayı gören ikilinin arkadaşları, tarafları sakinleştirmiş.

İlerleyen saatlerde elindeki ağrıya dayanamayan Naz Çekem soluğu hastanede almış. Çekilen röntgenden sonra bir parmağında kırık olduğu tespit edilmiş. Çekem, kırılan parmağının fotoğrafını da instagram hesabından paylaştı. 



Naz Çekem Kimdir?

Söylemezsem Olmaz programında ünlü oyuncu Ahmet Kural hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. O iddiaya göre Ahmet Kural, bir gece klübünde Naz Çekem'in parmağını kırdı.

Söylentilere göre; Ahmet Kural ile Naz Çekem, gece klüplerinde kovalamaca oynuyormuş. Naz Çekem nereye giderse, Ahmet Kural da peşinden gidiyormuş. Sonunda olan olmuş; Kural gittiği bir mekanda Çekem'i görmüş ve ikili hararetli bir şekilde konuşmaya başlamış. Kural, Çekem'in elini tutacakken istemeden de olsa parmağını kırmış.

Parmağının kırıldığını fark eden Naz Çekem ise Etiler'de bir hastanede sabahlamış.