Ak Parti Acıpayam’da Seçim Heyecanı

Ak Parti Acıpayam’da Seçim Heyecanı

AK Parti Acıpayam İlçe Teşkilatı’nda seçim heyecanı yaşandı.
AK Parti Acıpayam İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanlık seçimi yapıldı. Acıpayam Talip Özkan Konferans Salonu’nda yapılan seçime AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, İl Başkanı Avni Örki, İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kılınç, İl Kadın Kolları Başkanı Peral Uluköy, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı İdris Oktay, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
Yapılan seçimde AK Parti Acıpayam Gençlik Kollarına Orhan Gün, Kadın Kolları Başkanlığına Nursel Taş seçildi. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı İdris Oktay konuşmasında vatandaşların hizmetkarı olduklarını belirterek makam mevki peşinde değil, sadece hizmet için bu görevde olduklarını belirtti. Oktay, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları başkanlarına görevlerinde başarılar diledi.
Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ise yaptığı konuşmada, "AK Parti olarak gençlik ve kadın kollarıyla her zaman omuz omuza çalışacağız. Göreve seçilen arkadaşlarımızı kutluyor ve bu yolda başarılar diliyorum" dedi.