Ak Parti Demre Mahalle Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

Ak Parti Demre Mahalle Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

Ak Parti Demre İlçe Teşkilatı, mahalle temsillleri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Demre Çalpan Resteurant’ta yemekli gerçekleşen toplantıya, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, Büyükşehir Belediyesi Demre Hizmet Birimi Koordinatörü Veli Sertbaş, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Orhan Avcı ile belediye meclis üyeleri ve mahalle temsilcileri katıldı.
Mahallelerin sorun ve isteklerinin dinlendiği toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Süleyman Topcu, temsilcilerin bölgedeki sorun ve taleplerine önem verdiklerini dile getirerek, “Bildiğiniz üzere büyük bir afet geçirdik. Mahallelerde olan sorunlarınızı bizlere söyleyebilirsiniz. O bölgelere gerekeni yapacağız.” dedi.
İlçe Başkanı Bayram Arıcı ise, “Yeni seçilen mahalle temsilcilerimiz ile tanışma ve istişare toplantısı gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda geçtiğimiz haftalarda geçirdiğimiz afetle ilgili mahallelerimizdeki sorun ve talepleri değerlendiriyoruz. Toplantılarımız bundan sonraki günlerde de periyodik olareak devam edecek.” dedi.
Hizmet Birimi Koordinatörü Veli Sertbaş da, Ak Parti’nin yaptığı teşkilatlanmanın önemine vurgu yaptı. Sertbaş, mahallelerdeki temsilcilerin ilçe yönetimi için önemli bir görev üslendiğine dikkat çekerek, “Tüm mahalle temsilcilerimizin görevinde başarılı olacağına inanacımız sonsuz. Mahallelerde olup biteni, istek ve talepleri bizlere saat kaç olursa olsun 24 saat boyunca ulaştırabilirsiniz.” diye konuştu.