Ak Parti İl Başkanı Saylar’dan Ziyaretler

Ak Parti İl Başkanı Saylar’dan Ziyaretler

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi destek ve ziayret turlarına devam ediyor.
İl Başkanı Timurçin Saylar beraberinde Siyasi Ve Hukuki İşler Başkanı Av. İsmail Altınöz ve Yönetim Kurulu üyesi İşadamı Adnan Çebi ile birlikte sivil toplum kuruluşları ile medya kuruluşlarına iadeyi ziyarette bulunarak hafta sonu yapılacak seçimler için destek istedi.
Saylar, KARDEMİR A.Ş’de örgütlü Çelik - İş Sendika Karabük Şube Başkanı Ulvi Üngören ve yönetim kurulunu ziyaret ederek destek istedi. Saylar beraberindekiler daha sonra İHA Karabük İl Temsilcisi Yasin Erdem ve Kanal 78 Genel Müdürü Şükrü Gökkaya’yı ziyaret etti.
AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, hafta sonu yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yoğun bir çalışma içersinde olduklarını belirterek, “ Göre geldiğimiz andan itibaren Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adaylığı açıklamasıyla birlikte Karabük ve ilçelerinde 1.5 aydır yoğun bir çalışma yaptık. İnşallah hafta sonu demokrasi adına halkımızın ilk defa sececeği Cumhurbaşkanlığı koltuğuna 12 yıldır ülkeye hizmet eden Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı çıkarma arzusundayız. Yaptığımız çalışmaları da 12 yıldır AK Parti iktidarı tarafından kentimizi ve ilçelerimize yapılan hizmetleri anlatma şansını da bulduk” dedi.