Ak Parti İl Başkanından Kırşehir’e Yeni Ambulans Müjdesi

Ak Parti İl Başkanından Kırşehir’e Yeni Ambulans Müjdesi

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli Sağlık Bakanlığı tarafından Kırşehir’e de gönderilecek yeni ambulanslarla ’Sağlık alanında Kırşehir’in daha iyi bir noktaya geleceğini’ söyledi.
Kendirli yaptığı açıklamada, "Sağlık diplomasisinin gelişmesi için Sağlık Bakanlığı illere 798 adet ambulans dağıtıyor. İlimize de 5 ambulans dağıtımı gerçekleştirecek olan Başbakanlığımız ülke ve millete hizmet etmek, dünyanın gelişmiş ülkelerinde ne varsa kendi vatandaşlarına da o çağdaş ve modern hizmetleri sunabilmek anlayışıyla başladıkları bu yolculukta, sağlık alanında önemli dönüşümler, değişimler gerçekleştiriyorlar. Gönderilecek ambulanslarla afet durumlarında iletişim daha etkin ve hızlı yapılabilecek" dedi.
Kendirli, "Yeni ambulanslarla sağlık hizmeti çok daha ideal bir noktaya gelecek. Sağlık sektöründe son yıllar da çok güzel gelişmeler oluyor. Gönderilecek bu ambulanslar da bunlardan biri. İnsana olan yatırım en iyi yatırımdır anlayışıyla hareket eden bir anlayışa sahip olan Ak Parti her alanda olduğu gibi bu alanda da ilerleme ve gelişme için adımlarını hızlı atıyor” diye konuştu.