Ak Parti Konyaaltı İlçe Teşkilatı Kongresi 16 Kasım’da

Ak Parti Konyaaltı İlçe Teşkilatı Kongresi 16 Kasım’da

AK Parti’de 5. Olağan Kongre takviminin belirlenmesinin ardından AK Parti Konyaaltı İlçe Teşkilatı da 16 Kasım tarihinde kongresini gerçekleştirecek.
Kongreden önce 18 Ekim tarihinde mahallelerde delege seçimi yapılacağını belirten AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Mehmet Rıfat Durukan, “Kongrelerimiz büyük medeniyetimizin tüm değerleriyle milletimizle buluşma ve geleceğe taşınma iradesinin kaynağıdır. Nihayetinde kongrelerimiz, 2015 seçimlerine hazırlandığımız bu dönemde aziz milletimizden yeniden güç alacak partimizin ve teşkilatlarımızın tazelenme, yenilenme, kuvvet kazanma, 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşma iradesinin kaynağıdır. Bu kapsamda ilçe kongrelerinin yapılacağı tarih de belirlendi. 16 Kasım tarihinde ise Konyaaltı ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz” dedi.
Kongre sürecinin ilk ve en önemli aşamasının köy ve mahalle delege seçimleri olduğunu kaydeden Durukan, “Bu amaçla kongrelerden önce Konyaaltı’nda her mahallemizde 18 Ekim tarihinde eş zamanlı delege seçimleri yapılacak. Böylece parti içi demokrasinin ve seçmenimizle bütünleşmenin en önemli temeli köy ve mahallerimizde atılmış olacak. Delege seçimlerinin ardından 16 Kasım tarihinde ise AK Parti Konyaaltı İlçe Teşkilatı’nın kongresini gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.