Ak Parti Melikgazi Ve Kocasinan İlçe Kadın Kollarında 4. Olağan Kongre Heyecanı

Ak Parti Melikgazi Ve Kocasinan İlçe Kadın Kollarında 4. Olağan Kongre Heyecanı

AK Parti Melikgazi ve Kocasinan ilçe kadın kollarının 4. Olağan Kongresi başladı.
Melikgazi Belediyesi konferans salonunda düzenlenen kongreye, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Pelin Gündeş Bakır, İsmail Tamer, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Melikgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Kocaoğlu, Kocasinan İlçe Kadın Kolları Başkanı Şebnem Zehra Alkılıç ve AK Parti üyeleri katıldı. Kongrede Melikgazi İlçe Kadın Kolları Başkanlığına mevcut başkan Selma Kocaoğlu aday oldu. Kocasinan İlçe Kadın Kolları Başkanlığına ise mevcut başkan Şebnem Zehra Alkılıç aday olmazken, başkanlığa Şerife Bozdoğanlı aday oldu. Kongrede konuşan Melikgazi Kadın Kolları Başkanı Selma Kocaoğlu, “Bugün Melikgazi Kadın Kollarının dördüncü kongresini gerçekleştiriyoruz. Bu dönemde aday oldum. Tek liste olarak aday olduk. Herkese desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonrada çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Durmak yok yola devam diyorum. Biliyorsunuz önümüzdeki büyük bir seçim var. İnşallah o seçimi kuvvetli bir şekilde hazırlanacağız. Seçimleri de güçlü bir şekilde kazanacağız diye umut ediyorum" ifadelerini kullandı.
Kocasinan İlçe Kadın Kolları Başkanı Şebnem Zehra Alkılıç ise, “Bugün Kocasinan ilçe kongremizi yapacağız. Ben 4,5 yıldır partimde görev yaptım. Bazı kişisel nedenlerimden dolayı ayrılmak zorundayım. Ben görevimi çok sevdiğim Şerife hanıma devredeceğim. Gönül olarak halen AK Partiliyim" dedi.
Kocasinan İlçe Kadın Kolları Başkan adayı Şerife Bozdoğanlı da, "Kongremiz Kocasinanımıza, Kayserimize, ülkemize ve partimize hayırlı uğurlu olsun. Kocasinan Kadın Kollarının 4. Olağan kongresinde aday oldum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Önümüzdeki seçim çalışmaları içerisinde arkadaşlarımla birlikte inşallah Kocasinan’ın ak kadınları olarak yeni Türkiye, yeni güç, hedef 2023 diyerek çalınmadık kapı, sıkmadığımız el bırakmayacağız. Bu açıdan kongremiz hayırlara vesile olsun" diye konuştu.
Kongreye katılanlara ayrıca sarı ampuller dağıtıldı.