Ak Parti Simav İlçe Teşkilatı Kongre Sürecini Başlattı

Ak Parti Simav İlçe Teşkilatı Kongre Sürecini Başlattı

Kütahya’nın Simav AK Parti İlçe Teşkilatı, düzenlediği basın toplantısıyla 5. Olağan Kongre sürecini başlattı.
İlçe Başkanı Hüseyin Güner, Parti lokalinde düzenlediği basın toplantısında 5. Olağan Kongre sürecini başlattıklarını söyledi.
lçe Başkan Güner konuşmasında, 14 Ağustos 2001 tarihinde siyasi hayatına başlayan AK Parti’nin “Yeni Türkiye” sloganıyla yepyeni bir süreci daha baştattığına dikkat çekti.
Başkan Güner, “AK Parti demokrasiye, milletin değerlerine, ülkemizin birlik ve beraberliğine gösterdiği sadakatle; darbe kurallarını, vesayet sistemini ve gerileme dönemlerini sona erdirmiştir” dedi.
Başkan Güner konuşmasında ayrıca, “Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi ve Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Başbakan seçilmesiyle yeni Türkiye’nin kapıları ardına kadar açılmıştır. Türkiye, bu yeni dönemde güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma yolundaki hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir. Bu kutlu yürüyüşte Genel başkanımız ve Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun öncülüğünde tüm teşkilatlarımızla yek vücut olarak büyük hedeflere ulaşacaktır. AK Parti, bu yeni aşamada milletin sesi olmaya devam edecektir. Daime milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya, onunla olan gönül bağını korumaya devam edecektir. 5. Olağan kongre çalışmalarımızın partimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.
AK Parti’nin 5. Olağan Kongre sürecini başlattığı basın toplantısında Simav Belediye Başkan Vekili Avukat Adil Biçer, Başkan Yardımcısı Yılmaz Girgin ve teşkilat üyelerinin yanı sıra İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte partinin Kadın ve Gençlik Kolları temsilcileri de hazır bulundu.