Ak Parti’de Görev Dağılımı Yapıldı

Ak Parti’de Görev Dağılımı Yapıldı

11 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirilen AK Parti Antalya İl Başkanlığı kongresi sonrasında görev dağılımı yapıldı. İl Başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, “Yeni yönetimin Antalya’ya, ülkemize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya teşkilatı İl Başkanı Rıza Sümer başkanlığında toplanırken görev dağılımı yapıldı. İl Başkanı Rıza Sümer, yeni yönetim kurulunun itina ile belirlendiğini, Antalya’nın sorunlarına hakim, birlik ve beraberliği sağlayacak, çalışkan dürüst, fedakar kişilerden oluştuğunu söyledi. Teşkilat olarak yeni Yönetim Kurulu üyeleri ile yoğun bir seçim sürecinin içerisine gireceklerini belirten Sümer, AK Parti’nin çıtasını daha da yukarılara taşımak için gece gündüz demeden çalışacaklarını kaydetti. Sümer, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Partimizin kurumsal kimliği içerisinde birim başkanlarımızın çalışmaları önemli yer tutmaktadır. Tüm çalışmalarımızda İktidar partisi olmanın verdiği sorumluluk anlayışı içerisindeyiz. Yönetim kurulu arkadaşlarımı teker teker kutluyorum. Birim görevlerinin dışında da her arkadaşımızı genel anlamda görevler bekliyor. 12 yıl boyunca ülkemizin gelişiminde dev adımlar atan AK kadroların başarılarına paralel olarak, Antalya’mızın sorumluluğu da bizlere aittir.”
Görev dağılımı şöyle açıklandı:
”İl Başkanı Rıza Sümer, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Mehmet Çetinkaya, Teşkilat Başkanı Abdullah Işıkhan, Seçim İşleri Başkanı İbrahim Ethem Taş,Tanıtım Medya Başkanı Eşref Ural, Dış İlişkiler Başkanı Yüksel Yüce, Sosyal İşler Başkanı Osman Dirican, Ekonomik İşler Başkan Ayhan Ateş, Halkla İlişkiler Başkanı Ali Çetin, İdari ve Mali İşler Başkanı Zekeriya Tonoğlu, Ar-Ge Başkan Mesut Topcu, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Karasan, İl Sekreteri Mustafa Atılgan.”