Ak Parti’de Kongre Hazırlığı Tamam

Ak Parti’de Kongre Hazırlığı Tamam

AK Parti Adıyaman İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, 14 Aralık 2014 tarihinde yapılacak kongre için hazırlıkların tamamlandığını kaydetti.
Fırat, göreve geldikleri günden itibaren halk, parti ve demokrasi adına çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Partinin büyümesi, gelişmesi için vatandaşa ulaşabilmesi için bütün imkanların kullandıklarını belirten Fırat, “Partimizin iktidara gelmesinden sonra ayrıca yerelin sesinin merkeze ulaşabilmesi; vatandaşımızın sesinin, taleplerinin ve beklentilerinin hükümetimize, vekillerimize iletilmesi için bir köprü olmaya çalışmıştır. Göreve getirildiğimizde önümüzde yoğun bir süreç vardı. 2010 yılında gerçekleştirilen halkoylaması ve 2011 yılında gerçekleştirilen genel seçimlerde 2014 yerel seçimlerde ve 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partimiz ilimizde çok başarılı neticeler almıştır. Bu vesile ile bize desteğini esirgemeyen halkımıza minnettarlığımızın sonsuz olduğunun bilinmesini isteriz. Aynı zamanda yeni seçilecek olan il başkanımızın Adıyaman’daki AK Parti çıtasını daha yükseklere çıkaracağına eminiz.
Kasım ayı içerisinde de ilçe kongrelerimizi büyük bir coşku ile gerçekleştirdik. Şimdi önümüzde partimizin 5. olağan il kongresi var. İlçe kongrelerimizdeki coşkunun katbekatı kadar coşku ile gerçekleştireceğimiz il kongremizde bir ilke daha imza atıyoruz. Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığına seçilmesinin ardından Başbakanlığa ve Genel Başkanlığımıza getirilen Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, ilimizi ilk kez ziyaret edecektir. Bu vesile ile 14 Aralık Pazar günü saat 14.00’de Adıyaman Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştireceğimiz kongremizin başta tüm milletimize, demokrasimize, partimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını ve kongremizin bir şölen havasında gerçekleşmesini temenni ediyoruz” dedi.