Ak Parti’den Başhekim Özden’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Ak Parti’den Başhekim Özden’e Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Sungurlu Devlet Hastanesine yeni atanan Başhekim Hüseyin Özden’i ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.
AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, "Siyasi iktidarı ilçemizde temsil noktasında bulunan ilçe teşkilatımızla birlikte Sayın Başhekimimiz Dr. Hüseyin Özden beye ve ekibine başarı dileklerimizi sunduk. Hastanemiz için üzerimize düşen hizmetleri yapma konusundaki kararlılığımızı bildirmek adına bu ziyareti gerçekleştirdik." dedi.
Başhekim Op. Dr. Özden ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Çok çalışacağız. Donanımlı hastanemize başta hekimlerimiz olmak üzere, diğer birimlerdeki çalışanlarımızla birlikte elbirliği ile gecemizi gündüzümüze katarak hizmet edeceğiz. Başarmak için önce başaracağına inanmak ve çok çalışmak gerektiğinin bilincindeyiz. Allah’a şükür hepimiz bu bilince sahibiz. Bu nedenle de tüm hizmetleri başaracağımız noktasında hiçbir tereddüt ve kaygı taşımıyoruz" şeklinde konuştu.