Ak Parti’li Aday Adayı Taşkın: "yeni Anayasa, Vazgeçilmez Hedeftir"

Ak Parti’li Aday Adayı Taşkın:  "yeni Anayasa, Vazgeçilmez Hedeftir"

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, 2015 seçiminin yeni Türkiye’nin temel taşlarının döşeneceği en büyük ve en önemli nokta olduğunu belirterek, "Yeni anayasa, vazgeçilmez hedeftir" dedi
Avukat Bayram Taşkın, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı’yı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, "Bayram Taşkın’ın ziyaretleri bizleri onurlandırdı. Kendisiyle beraber AK Parti’de siyaset yaptık. Çalışmalarını ve gayretlerini iyi biliyoruz. İlimize sunduğu katkıları da yakinen biliyoruz. Geçmişten beri bu köklerden gelen bir siyasi anlayış içerisinde yer alıyor. Daha sonrada AK Parti’de beraber siyaset yaptık. Kendisine milletvekilliği aday adaylığı sürecinden başarılar diliyorum. İnşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun" ifadelerini kullandı.
AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Bayram Taşkın, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve yönetim kurulu üyelerinin tecrübelerine güvendiklerini belirtti. 2015 seçimlerine aşk ve heyecanla gireceklerini ifade eden Taşkın, "Biz inanıyoruz ki 2015 seçimleri, yeni Türkiye’nin temel taşlarının döşeneceği en büyük ve en önemli noktadır. Türkiye toplumu için yeni Türkiye kaçınılmazdır. Ve bu yeni Türkiye’nin kutsal ana zemini olan yeni anayasa, toplumun ortak ülküsüdür. Yeni anayasa, vazgeçilmez hedeftir. 2015 seçimlerinden sonra yeni anayasa yolunda Türkiye emin adımlarla ilerleyecektir. Zorla bu topluma giydirilen deli gömlekleri, darbe anayasaları inşallah geride kalacaktır" şeklinde konuştu.