Ak Parti’li Gençlerden Suriyelilere Kurban Eti

Ak Parti’li Gençlerden Suriyelilere Kurban Eti

AK Parti Çukurova Gençlik Kolları, Kurban Bayramı’nda Suriyelileri unutmadı.
Çukurova Gençlik Kolları Başkanı Necip Fazıl Cengil ve başkan yardımcıları Yamaçlı Mahallesi’ndeki çadırlarda yaşayan Suriyelilere ziyaret edip yanlarında getirdikleri Kurban etlerini dağıttı.
Çukurova Gençlik Kolları olarak teşkilat içi yardım kampanyasıyla elde ettikleri gelirle kurbanlar kestiklerini ve bu etleri evlerinden çok uzakta hüzünlü bir bayram yaşayan Suriyelileri ulaştırdıklarını söyleyen Cengil, "Gönül isterdi ki Suriyeli kardeşlerimiz bayramlarını kendi evlerinde geçirselerdi. Ancak biz Türkiye olarak AK Partili gençler olarak onlara ev sahipliği yapıyoruz ve hep yanlarındayız. Bugün de bayramlarını kutladık, hatırlarını sorduk, üzüntülerini hafiflettik. İnşallah mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle bölgedeki kan ve gözyaşı biter huzur tekrardan bölgeye hakim olur" diye konuştu.
HUZUREVİNE ZİYARET
Bu arada, AK Parti Çukurova Gençlik Kolları Kurban Bayramı’nda Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini ziyaret edip yaşlıların bayramlarını kutladı.
Çukurova Gençlik Kolları başkanı Necip Fazıl Cengil, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleriyle yanlarında getirdikleri hediyelerle birlikte yaşlılara çikolata ve kolonya ikram etti. Cengil, "Özellikle şu bayram günlerinde öncelikle akrabalarımızdan başlayarak çevremizdeki yaşlılarımızı ziyaret ederek unutulmadıklarını göstermeliyiz. Onları hatırlamak hem kültür ve geleneğimizin gerekliliği hem de dini bir vecibedir. Biz yaşlılarımızın bayram sevinçlerine ortak olmaktan çok mutlu olduk" dedi.