Ali Çetinbaş Vazifeyi Devraldı

Ali Çetinbaş Vazifeyi Devraldı

Kütahya’da, 25 Ocak Pazar günü yapılan 5. Olağan Genel Kurul’da AK Parti İl Başkanlığı vazifesine seçilen Elektrik-Elektronik Mühendisi Ali Çetinbaş görevi eski il başkanı İshak Gazel’den devraldı.
Çetinbaş, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldıktan sonra, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte parti binasına geçti.
Burada İshak Gazel ile birlikte basının karşına geçen Çetinbaş, hedeflerinin, 7 Haziran seçimlerinde Kütahya’daki tüm milletvekilliklerini kazanmak olduğunu dile getirdi.
Çetinbaş, "Pazar günü büyük bir coşkuyla kongremizi gerçekleştirdik. Bizi bu görev layık görenlere teşekkür ediyoruz. Görevi, örnek aldığım ve takdir ettiğimiz İshak Gazel’den devralıyor olmak mutluluğumu bir kat daha artırmıştır. Hedefimiz 7 Haziran seçimlerinde tüm milletvekilliklerini de kazanmaktır. Bunun için çalışmalarımıza hemen başlıyoruz.Ev ev dolaşacağız" diye konuştu.
AK Parti eski İl Başkanı İshak Gazel’de, Ali Çetinbaş ve yeni yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi. Gazel, "Ali Çetinbaş’a görev yapacağı 3 yıl boyunca başarılar diliyorum. Başarılı olacaklarına da canı gönülden inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Yeni yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu törende, Gazel ve Çetinbaş birbirlerine hediye takdim ettiler. (EFE)