Altınordu-osmanlıspor Maçının Ardından

Altınordu-osmanlıspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in ikinci haftasında Osmanlıspor, deplasmanda karşılaştığı Altınordu’yu 1-0 mağlup ederek, ligde puanını 6’ya çıkardı.
Maçlarını Manisa’da oynayan İzmir ekibi Altınordu, kalecisi Ramazan Evren Üstündağ’ın kırmızı kart ile oyun dışında kaldığı maçta Osmanlıspor’a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Maça çok iyi hazırlanmıştık. İlk pozisyon bizimdi. Dengeli giden bir maçta 10 kişi kalmamız dengeyi bozdu. Yaklaşık 70 dakika eksik oynadık. Maçın genelinde onların 2 net pozisyonu var. Belki bugün kaybettik ama bu ligde yeni oynayan oyuncularımız var. Topu son dakikaya kadar iyi taşıdılar. Skordan memnun değilim, mücadeleden son derece memnunum” dedi.
Altınordu’da kırmızı kart ile oyun dışında kalan Ramazan Evren Üstündağ’dan sonra oyuna dahil olarak kaleyi koruyan Tolgahan Acar ise, “Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Müthiş bir mücadele sergiledik. Geleceğe yönelik umut vaadettik. Hakemin kararını sorgulamak bizim görevimiz değil ama çok ağır bir ceza aldık. Pozisyon ceza alanı dışarısındaydı ve top kaleden de uzaklaşmıştı. Hakemin direk kırmızı kart vermesi biraz ağır karar olarak düşünüyorum. Yeni bir takım için böyle kolay kartlar çıkabilir ama bundan sonra herkes görecek ki Altınordu bu lige damgasını vuran bir takım olacak. Bunu sahadaki mücadelemiz ile gösterdik” diye konuştu.
OSMANLISPOR CEPHESİ
Fiziksel yönden iyi bir takıma karşı oynadıklarını kaydeden Osmanlıspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “İyi bir galibiyet aldık. Oyun içinde olan kırmızı karttan sonra oyunun dengesi tamamen bizim tarafımıza geçti. Golü atıncaya kadar neredeyse 70 dakika oyuna hakim olan taraf bizdik. Rakibi çok koşturduk çok yorduk. Son 20 dakika geriye yaslandık. İleriye oyunu aktarmadığımız, 3. bölgeye topu geçirmediğimiz için rakibin baskısına uğradık. Rakip öne doğru çıktı. Bu beklenen bir şeydi. Onların öne çıkma fırsatlarını kullanabilirdik, savunmanın eksik yakalandığı durumları değerlendirebilirdik. Ama maalesef yapamadık. Son 20 dakika maalesef bize hiç yakışmayan, hiç yapmamamız gerekenleri yaptık. Bu bize yakışmadı” şeklinde konuştu.