‘altınordu Yumurta’ İstanbul Pazarında

‘altınordu Yumurta’ İstanbul Pazarında

Altınordu Ziraat Odası Başkanı Uğur Cörüt, Oda delegeleriyle yemekte bir araya geldi.
TESK Otel’de düzenlenen yemekli toplantıya 4 Şubat 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerde oy kullanacak olan delegeler katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Altınordu Ziraat Odası Başkanı Uğur Cörüt, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Uğur Cörüt, “Bizim hedefimiz amacımız, çiftçilerimizin refah seviyesini yükseltmek ve çiftçilerimizin menfaatine çalışmalar yapmak” dedi.
Göreve geldiklerinde ilk işlerinin daha önce başlanan ve bir türlü tamamlanamayan hizmet binasını tamamlamak olduğunu söyledi. Cörüt, “Çiftçilerimizi 3 odalı apartman dairesinden kurtardık ve 5 katlı modern hizmet binasına kavuşturduk. Yine hizmet binamızın giriş katına Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla Toprak Analiz Laboratuarı’nı kurduk. Açılışını Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’ın yaptığı Toprak Analiz Laboratuarı’nda bugüne kadar 2 bine yakın toprak analiz edildi. Bizim buradaki hedefimiz çiftçilerimizin doğru toprağa, doğru gübre kullanılmasını sağlamaktı ve bunu başarıyoruz” diye konuştu.
“YUMURTALAR İSTANBUL’DAKİ AVM’LERE GİTTİ”
Başkan Uğur Cörüt, ‘Serbest Sistem Yumurta Tavukçuluğu’ projesinin başarılı bir şekilde devam ettiğini belirterek, “DOKAP, Ordu Üniversitesi, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Altınordu Ziraat Odası Başkanlığımız tarafından başlatılan ve başarılı bir şekilde devam ettirilen ‘Serbest Sistem Yumurta Tavukçuluğu’ projesinin şimdi meyvelerini almaya başladık. Birkaç gün önce 50’ye yakın çiftlikten elde ettiğimiz 140 bin yumurtayı ‘Altınordu Yumurta’ markasıyla İstanbul pazarına gönderdik. Ve 200’e yakın başvurumuz değerlendirme aşamasındadır” şeklinde konuştu.