Altınordu’da ’yeşil Alan’ Sayısı Artıyor

Altınordu’da ’yeşil Alan’ Sayısı Artıyor

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yeşil alanların artırılması için çalışma başlatıldı.
Altınordu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan, içerisinde fitness, oturma alanları ve otoparkın da yer aldığı “Yeşil Alan” çalışmalarına başlandı. Altınordu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 300 metre karelik bir alanda yapımı başlatılan park, bittiğinde ilçenin örnek yeşil alanlarından birisi haline gelecek.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından daha önce belirlenen alanlarda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Karşıyaka Mahallemizde yeşil alan olarak daha önce ekiplerimiz tarafından belirlenen alanda çalışmalar başlatıldı. Ekiplerimiz çalışmasını bitirdiğinde bu alanda hem araçlar için otopark, hem de vatandaşlarımız için fitness ve oturma alanları ortaya çıkacak. Bu alanda yaptığımız çalışma diğer mahallelerimiz için de örnek olacaktır" dedi.
Bu uygulamaların sadece Karşıyaka Mahallesi ile sınırlı kalmayacağını ifade eden Tekintaş, Atınordu ilçesinin geneline bu uygulamaları yayacaklarını da sözlerine ekledi.