Amasya’daki Tso’lar Ortak Akılda Buluştu

Amasya’daki Tso’lar Ortak Akılda Buluştu

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası’nın 3 ayda bir toplanılması ve gelenekselleşmesini sağladığı ortak akıl toplantısının üçüncüsü Suluova TSO’nun ev sahipliğinde yapıldı.
İlçelerin TSO başkanlarının katılımıyla Amasya Şeker Fabrikası sosyal tesislerinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Suluova TSO Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Aksu, ilk toplantıdan bu yana bu toplantılarda görüşülerek karara bağlanan konuların önemine değindi.
Suluova besi organize sanayi bölgesine yapılacak yeni yatırımlar başta olmak üzere çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunulduğu toplantıyı önemsediğini vurgulayan Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, “Başında olduğumuz odalarda ciddi bir potansiyel var. Bu odalar hizmet etmenin yeri. Siz hizmet ettikçe, üyelerinizin ufuklarını açacaksınız ve onlardan talep gelmeye başlayacak. Bu talepleri karşıladıkça gücünüze güç katılacak. Bizler hizmet için buradayız. Koltuktan güç almak değil, koltuğa güç vermek için buradayız” diye konuştu.