Amatör Kurul Antalya’da Toplandı

Amatör Kurul Antalya’da Toplandı

Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulu Antalya’da 16-17 Ocak tarihlerinde TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez başkanlığında toplandı.
Toplantıda; 2014-2015 Futbol sezonu Bölgesel Amatör Lig birinci devre değerlendirmesi, altyapı kategorileri Türkiye Şampiyonası, amatör müsabakalarda sağlıkçı bulundurulması ve amatör futbol talimatları konuları görüşülürken, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir de toplantıda hazır bulundu.
Bölgesel Amatör Liglerde sıklıkla yaşanan sorunlar başta olmak üzere amatör maçlarda yaşanan sağlık sıkıntıları toplantının ana gündemini oluşturdu. Türkiye Futbol Federasyonu’nun illerde Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile işbirliği içinde sağlık ve ilk yardım bilgilendirmesi gibi çalışmalar yapılması kararlaştırılırken, salon futbolu liglerinin de ön hazırlıkları konuşuldu.
Toplantıya katılan Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, görüşmelerin çok verimli geçtiğini ifade ederek, ilerleyen günlerde bazı çalışmaların daha da netleşeceğini söyledi.