Anadolu Partisi Kayseri İl Başkanı Mazhar Polat:

Anadolu Partisi Kayseri İl Başkanı Mazhar Polat:

Kayseri Anadolu Partisi İl Başkanı Mazhar Polat, düzenlediği basın toplantısında Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan’ı savundu.
Mazhar Polat, "Genel Başkanımız rahatsızlığına rağmen Yüce Divan oylamasına katılmak istemiş bunu başhekime bildirmiş fakat ciddi bir rahatsızlık geçirdiği için müsaade alamamıştır" dedi.
Polat, "Yüce Divan oylaması Anadolu Partisi olarak bizim için çok önemliydi. Sayın Genel Başkanımız aynı gün partimizin divan toplasından saat 3:15’ te ayrılıp yanında Genel Başkan yardımcımız ile birlikte meclise gitti. 15:00 sularında meclise giriş yaptıktan kısa bir süre sonra içerde bulunan kulislere yakın bir yerde kendisinde baş dönmesine bağlı aniden gelişen bir rahatsızlık baş gösterdi ve o an bağımsız milletvekili olan bir meclis üyesi durumu fark ederek önce meclisteki bulunan danışmanlarına ardından genel başkan yardımcımıza haber verilerek yakında bulunan Güven hastanesine götürülmek üzere arabasına bindirilmiştir. Yarı baygın şekilde hastaneye ulaştırılmıştır. Doktorlar yarı baygın olarak tansiyonun ölçüldüğünde 23 olarak kayıt altına alınmış iğne ve serum desteğiyle yaklaşık 18.00’e kadar acide tutulmuştur. Genel başkanımızın saat 20.00’de mecliste yapılacak oylamaya ne olursa olsun gitmek istediğini başhekime bildirilmiş ancak tansiyon 21’den aşağıya inmediği için ve beyine embol atma durumu ile karşılaşabileceğinden kesinlikle müşaade altında kalması söylenmiştir.” şeklinde konuştu.
Polat, “Genel başkanımız evine saat 10.00 da gitmiştir. Ertesi sabah eşine hastaneye yeniden götürmesini istemiştir. Burada tansiyonun 22 olduğu ve bunun araştırılıp tetkik yapılması sonucuna bağlanmış. Dünden bu yana hastanede kalmıştır ve bu sabah saat 10.30’da taburcu edilmiştir" diye konuştu.