Asena Atalay'dan Caner Erkin-Şükran Ovalı çiftine sansür!

Asena Atalay'dan Caner Erkin-Şükran Ovalı çiftine sansür!

Asena Atalay, eski eşi Caner Erkin'in boşandıktan bir yıl sonra oyuncu Şükran Ovalı'yla evlenmesi üzerine büyük şok yaşamış ve yıldız futbolcuya bir dizi dava açmıştı. Boşanırken istemediği şeyleri bir yıl sonra talep eden Asena Atalay'a, Caner Erkin de oğlunun velayetini isteyerek karşılık vermiş ve açtığı davada onu iyi bir anne olmamakla suçlamıştı. Karşılıklı davalar sürerken, taraflar arasındaki göndermeler de hız kesmiyor.

Medyatava'nın haberine göre; bayram tatilini İtalya'da geçiren Caner-Şükran çifti son olarak pahalı marka giysileriyle haber olmuş ve Şükran Ovalı'nın Asena Atalay'la ilgili sorulara verdiği sert tepkiler de basında geniş yer almıştı. 7 yaşındaki oğlunu maddi ve manevi olarak ihmal ettiğini öne sürdüğü eski eşine çok öfkeli olan Asena Atalay, kızgınlığını sunduğu 'Magazin D' programında da gösterdi.

Bugün ekrana gelen programda Beşiktaş'ın Four Seasons Bosphorus Otel'deki şampiyonluk balosuna yer verildi. Ancak haberde gerek kıyafet seçimleri gerekse danslarıyla kutlama gecesine damgasını vuran Caner-Şükran çiftine hiç yer verilmemesi dikkati çekti. Asena Atalay, 2 Ocak'ta İtalya'da evlenen eski eşinin haberini de sunmak istememişti.