Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Pazartesi

15°/

Salı

16°/

Çarşamba

10°/

Perşembe

10°/

Cuma

/

Cumartesi

10°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

Asimder’den ‘her Masaya İki Bayrak’ Kampanyası

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER), Iğdır genelinde ‘Her Masaya İki Bayrak’ kampanyası çerçevesinde 100 adet Türkiye-Azerbaycan bayrağı dağıttı.ASİMDER Başkanı Göksel Gülbey, gazetecilere yaptığı...

Yayınlanma:

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER), Iğdır genelinde ‘Her Masaya İki Bayrak’ kampanyası çerçevesinde 100 adet Türkiye-Azerbaycan bayrağı dağıttı.
ASİMDER Başkanı Göksel Gülbey, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ermeni devleti ve Ermeni lobisinin devamlı gündeme getirdiği sınır kapılarının açılması meselesinde ‘Türkiye ayrı, Azerbaycan ayrı ülke. Onun meselesi Türkiye’yi ilgilendirmez’ sözlerine karşın ayrı olunmadığı mesajın vermek amacıyla ‘Her Masaya İki Bayrak’ kampanyasını başlattıklarını belirtti. Gülbey, “Ermenistan devlet yetkilileri sözde Ermeni soykırımına karşı ortak mücadele veren Türkiye-Azerbaycan diasporalarının arasına şeytani bir fitne sokma peşinde. İki ülkenin meselesinin ayrı olduğunu, bundan dolayı Türkiye’nin sınır kapılarını Azerbaycan için kapatmasının yanlış olduğunu açıklayarak iki kardeş milletin arasını bozmak peşine düşmüştür. Ermenistan fitne bir devlet olduğunu bu oyunla yine ortaya koymaktadır. ASİMDER olarak bu fitne düşüncenin önüne geçip halkımızı bilinçlendireceğiz. Onun için Ermenistan sınırında bulunan şehrimizde yaşayan esnaf, öğrenci, iş adamı, memur ve ev hanımlarını kapsayan bayrak kampanyası başlattık. Kampanyamızın adı ‘Her Masaya İki Bayrak.’ Bu bayrakların biri Türk bayrağı diğeri Azerbaycan bayrağıdır. Ücretsiz olarak halkımıza hediye ediyoruz. Bu bayraklar masalarda; sevgiler de gönüllerde durdukça Ermeni lobisi ve yandaşları ne yaparsa yapsın bu kardeşliği bozamaz, bozmaya da gücü yetmez” şeklinde konuştu.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler