Atletico Madrid-Real Madrid maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Atletico Madrid-Real Madrid maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Atletico Madrid Real Madrid maçının hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu maç Tv8 'den canlı olarak yayınlacak. Atletico Madrid ile Real Madrid İspanya Süper Kupası'nda ter dökecek. Atletico Madrid Real Madrid Maçı Türkiye saatiyle gece 24:00'de Tv8'de canlı izlemek için linki habermizde... Real Madrid ile Atletico Madrid'in karşılaşacağı İspanya Süper Kupası Finali'nin ilk maçı, 00:00'da Tv8'den naklen yayınlanacak.

Süper Kupa finali TV8'de

Son La Liga şampiyonu Atletico ile Kral Kupası'nı müzesine götüren Real Madrid, kozlarını Santiago Bernabeu'da paylaşıyor.

İki maç üzerinden oynanancak bu final şifresiz olarak TV8'den yayınlanacak.

Real Madrid, geçtiğimiz hafta UEFA Süper Kupası Finali'nde Sevilla'yı 2-0 mağlup ederek sezonun ilk kupasını müzesine götürmüştü.

TV 8 CANLI İZLE

Geçtiğimiz sezonun Kral Kupası sahibi Real Madrid ve lig şampiyonu Atletico Madrid’in karşı karşıya geleceği Süper Kupa’nın ilk maçı yarın Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak. Madrid’deki sıcak havadan dolayı yerel saat ile 23.00′da (TSİ 24.00) başlayacak maç öncesinde takımlar son antrenmanlarını yaptılar.



Arda Turan kadro dışı

Öte yandan geçen yılki Süper Kupa maçında aldığı kart cezası nedeniyle iki maçta da oynayamayacak Arda Turan, yarınki maçın kadrosuna alınmadı. Kas sorunundan kaynaklanan sakatlığı bulunan başarılı oyuncu, takımdan ayrı çalıştı.
Bu arada yarınki maç öncesinde İspanyol spor basınının, Atletico Madrid’in Avrupa Süper Kupası’nı kazanan Real Madrid’i alkışlayıp alkışlamayacağını polemik konusu yapması dikkati çekti.

İspanyol futbolunda, lig şampiyonu olan takımın sahaya çıkarken rakip takımın futbolcuları tarafından alkışlanması geleneğinin, diğer kupaların kazanılmasında da geçerli olmasını savunan “Marca” gazetesi, 2004′te Villarreal’in Valencia’yı, 2006′da Levante’nin Sevilla’yı ve 2010′da Valencai’nın Atletico Madrid’i Avrupa Süper Kupası’nı kazandıkları için alkışlandıklarını hatırlattı.